Korporativno pravo i biznis

Od momenta kada se stvori inovativna ideja za osnivanje kompanije, sama organizacija poslovanja i opredeljenje načina vođenja kompanije su specifične odluke koje treba doneti u bitnim momentima poslovanja. U današnjem vremenu brzog protoka informacija koje se razmenjuju u korporacijskom okruženju među privrednim društvima ili preduzetnicima, donošenje pravih odluka predstavlja ključ uspeha. Nije jednostavno doneti prave odluke. Iz tog razloga, pružanje pomoći pravnim savetima predstavlja posebnu prednost u poslovanju. Imati nekog na koga se može osloniti u donošenju bitnih odluka o poslovanju kompanije.

Kroz razne situacije stekli smo značajno iskustvo savetovanja kompanija  u svim oblastima korporativnog upravljanja, usklađivanje sa pozitivnim propisima. Naći pravovremeno i pravilno rešenje koje je u skladu sa  opštom politikom kompanija a i u skladu sa pozitivnim propisima predstavlja imperativ u našem radu.

Put od osnivanja kompanija, preko donošenja odluka bitnih za poslovanje do širenja svog poslovanja je regulisan pozitivnim propisima Republike Srbije i može se poveriti advokatskoj kancelariji Dobrosavljević zbog čega se pruža mogućnost da se u svakom trenutku pruži brzo i efikasno rešenje.

Pružamo sledeće usluge:

  • Sačinjavanje ponuda
  • Pružanje pravne podrške do zaključenja ugovora kao i
  • Sačinjenje ugovora
  • Za klijente koji nisu u mogućnosti da organizuju svoje poslovanje pružamo usluge sačinjavanja opštih pravnih akata kompanije i njihovo usklađivanje sa pozitivnim propisima uz svakodnevno praćenje svih promena u propisima i pružanje savetodavne pomoći u primeni istih.
  • Lista naših klijenata obuhvata veće kompanije, srednje i manje kompanije i investitore, kao i pojedinačne uspešne poslovne ljude i preduzetnike. Zajedničko svim našim klijentima je zadovoljstvo ponuđenim rešenjem njihovih pravnih pitanja.

Izvori:

Zakon o obligacionim odnosima

Zakon o privrednim društvima

VIBER
Call Now Button